Anasayfa /  Foto Galeri

Hakan Ural'dan Seda Akgül'e zehir zemberek sözler!Örf adetlerimize aykırı...

Kanal D'de yayımlanan Neler Oluyor Hayat'da programının sunucusu Seda Akgül, programdan ayrıldığını ve eski partneri Hakan Ural hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Hakan Ural'dan iddialara cevap gecikmedi.

Hakan Ural'dan Seda Akgül'e zehir zemberek sözler!Örf adetlerimize aykırı... - Sayfa 1

Neler Oluyor Hayat'da programında Hakan Ural'la birlikte programı sunan Seda Akgül, programdan ayrıldığını duyurdu. Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla da zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. 

Hakan Ural'dan Seda Akgül'e zehir zemberek sözler!Örf adetlerimize aykırı... - Sayfa 2

Çok sert ifadeler kullanan Akgül açıklamasında, şunları söyledi:

“Ekmekle oynayanın, ekmeği olmaz… Bugüne kadar hep ayıpsız ayrılıklar yaşadım. Artık ayıpları olanlar düşünsün….Kanal D'yi tenzih ederim.. Daha özgür, mutlu, saygılı ve sevgili projelerde buluşmak dileğiyle."

Hakan Ural'dan Seda Akgül'e zehir zemberek sözler!Örf adetlerimize aykırı... - Sayfa 3

"Dostunuzu dost ilan edin, arkanızdan kuyu kazanların dostunuz gibi görünmesine müsaade etmeyin. En büyük zararı onlar verir. Basit bir veda ile ayrılabileceğim, çok saygı duyduğum ve yıllarımı verdiğim kanaldan henüz orada 3 aydır iş yapmakta olan insanların başarısızlığını yine ben ödemek zorunda kaldım ilk kez hakkım helal değil.” 

Hakan Ural'dan Seda Akgül'e zehir zemberek sözler!Örf adetlerimize aykırı... - Sayfa 4

Eski partneri Seda Akgül'ün sert iddialarına sessiz kalmayan Hakan Ural yaptığı açıklamasında "Ben kimsenin ekmeği ile oynamadım" ifadelerini kullanarak şunları söyledi: