Anasayfa /  Foto Galeri

Hakan Taşıyan karaciğer nakli oldu! İşte ünlü sanatçının son durumu

4 aydır sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçiren ünlü sanatçı Hakan Taşıyan’dan son dakika haberi geldi. Dün Hakan Taşıyan’ın sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapılmış doktorlardan umut verici bir haber geldiği duyurulmuştu. Test sonuçlarına göre Hakan Taşıyan'a bulunan donör uyumlu çıktı. İşte detaylar...

Hakan Taşıyan karaciğer nakli oldu! İşte ünlü sanatçının son durumu - Sayfa 1

Yaklaşık 4 aydır Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ve karaciğer nakli bekleyen Hakan Taşıyan'dan güzel haber geldi.

Hakan Taşıyan karaciğer nakli oldu! İşte ünlü sanatçının son durumu - Sayfa 2

DONÖR UYLUMLU ÇIKTI

Taşıyan için uygun donör bulundu. İzmir'de bir kadavradan alınan donör, Ankara'ya getirildi. Şarkıcının sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı: "Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tektikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Operasyonla alınan karaciğer dün akşam Ankara Şehir Hastanesine getirilerek Taşıyan'a nakledildi. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

Hakan Taşıyan karaciğer nakli oldu! İşte ünlü sanatçının son durumu - Sayfa 3

NE OLMUŞTU?
Ankara'da yaşayan ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 1 yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Hakan Taşıyan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, 4 ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkitlerin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Hakan Taşıyan karaciğer nakli oldu! İşte ünlü sanatçının son durumu - Sayfa 4

Hastanenin Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan Taşıyan için, acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi. Ailesinden alınan örnekler sonucunda Taşıyan'ın kız kardeşinin böbreğinin Hakan Taşıyan'a nakledilebileceği belirlendi. Ancak Taşıyan'a karaciğer için herhangi donör bulanamadığı öğrenildi. Taşıyan'ın tedavisi hastanede devam ediyor.