Anasayfa /  Magazin

Hakan Hatipoğlu corona virüsüne mi yakalandı? Şok açıklama...

Bir süredir hesabından paylaşım yapmayan Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu Dominik dönüşü karantinaya alınmış. Hatipoğlu yaşadığı karantinanın ardından duygularını paylaştı.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2020 14:58

Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabından karantinada olduğunu duyurdu. 10 gündür sosyal medya hesabında paylaşım yapmayan Hakan Hatipoğlu’nu herkes merak etmişti. Hatipoğlu paylaşımında şunları yazdı:

"Herkese selam, 10 gündür merak edenler olmuş. Dominik’ten döndüm, karantinadayım. Kendim evimden, ailemden uzakta... Tek zor gelen Gizem ve Lila’dan uzak olmak. Çok şükür iyiyim. Hayatımda yaşadığım en zor günler olabilir.

 

Gelecek kaygısı, ölüm korkusu, güvende olmama hissi... Virüsten öte herkesi saran o korku beni de sardı. Her şeyi tarttım, sorguladım. Ve dedim ki: Hakan bu sana verilmiş ikinci bir şans olabilir..."

'Bu dönemde kendimle yüzleştim çok düşündüm2 diyen Hatipoğlu şunları yazdı: "Bak hayat bir anda alt üst olabiliyor. Neden kısa ve belirsiz hayatını iyi yaşamıyorsun? Soruma tek cevap vardı. Değiş Hakan. Her şey fani ve her şey boş. Ve yeni kararlar aldım hayatımla ilgili..."

Hakan Hatipoğlu'nun paylaşımının ardından hesabını kitlemesi ise gözlerden kaçmadı.

 

Yorumlar