Anasayfa /  Magazin

Hailey Baldwin soyadını Bieber yaptı (Justin Bieber'in sevgilisi kim)

Justin Bieber'in evlendiklerini doğruladığı Hailey Baldwin, sosyal medyadaki hesabında soyadını Bieber olarak değiştirdi. Peki Hailey Baldwin kimdir? İşte detaylar

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2018 17:35

Justin Bieber ile Hailey Baldwin evlendi mi? Uzun süredir birlikte olan pop yıldızı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin'in evlendikleri iddiaları geçtiğimiz günlerde Bieber tarafından doğrulanmıştı.

Gelişmelerin ardından 21 yaşındaki genç model, Instagram hesabında 'Baldwin' olan soyadını 'Bieber' olarak güncelledi.





Dünyaca ünlü ABD'li modelin soyadı değişikliği, kısa sürede sosyal medyada gündemine oturdu.24 yaşındaki şarkıcı daha önce Baldwin'in bavullarını taşırken New York sokaklarında objektiflere takılmıştı.

Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barışmış, ikili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşamıştı. Yıllarca süren süreçte evlilik hazırlıklarıyla ilgili detaylar konuşulurken ikili birlikteliklerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı.

Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin kimdir?

Model, kapak kızı, sunucu ve klip mankeni olarak tanınan Hailey Baldwin, 1996 yılında ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Tucson'da doğdu. ABD'li oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar Stephen Baldwin ve grafik tasarımcı Kennya Baldwin'in kızı olan Hailey, çocukluğunda evde eğitim gördü. Doğu Hıristiyan Okulları Derneği'nde eğitimini devam ettiren Baldwin, klasik bale eğitimi aldı.

New York Modellik Ajansı aracılığıyla Ford modelleri arasına katılarak modellik ve mankenlik kariyerine başlayan Baldwin, çeşitli dergiler için modellik ve kapak kızlığı yaptı. Tatler, LOVE, V ve iD gibi dergilerde yer alan model, Maxim dergisinin 2018 yılında düzenlediği ankette En Seksi 100 Kadın listesinde ilk sırada yer almıştı. 


Yorumlar