Anasayfa /  Foto Galeri

Haftanın en güzel, ayetli, yeni resimli Cuma mesajları!

Hayırlı Cumalar! İslam aleminin kutlu günlerinden Cuma günü geldi. En güzel anlamlı cuma mesajlarını kısa ve öz olarak sevdiklerinizi mutlu etmek için bu özel günde yollayabilirsiniz. Birbirinden güzel dualı ve ayetli cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte 12 Haziran'a özel resimli cuma mesajları!

Haftanın en güzel, ayetli, yeni resimli Cuma mesajları! - Sayfa 1

Cuma namazı için saf tutan Müminler, Cumamız mübarek olsun mesajlarını WhatsApp, Facebook, Instagram ve SMS yoluyla sevdiklerine gönderiyor. Hadisli ve dualı Cuma mesajları ile bu mübarek günü şereflendirin! İşte, kısa ve öz yazılı Cuma mesajları...

Haftanın en güzel, ayetli, yeni resimli Cuma mesajları! - Sayfa 2

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.

Haftanın en güzel, ayetli, yeni resimli Cuma mesajları! - Sayfa 3

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Haftanın en güzel, ayetli, yeni resimli Cuma mesajları! - Sayfa 4

Allah`ım, habibin Muhammed Mustafa`ya (aleyhisselam), ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.