Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji)

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji) - Sayfa 1

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji)

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji) - Sayfa 2

İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu haftalık yorumları Bu haftanın en kritik hareketlerinden biri Venüs’ten gelecek. Haftaya Venüs’ün bir süredir yolculuk ettiği Terazi burcundan ayrılıp, Akrep burcuna geçişi ile başlayacağız. Venüs Akrep burcunda iken kendini çok rahat hissedemez yani tüm enerjisini yansıtamaz. İlişkilerimizde biraz daha şüpheci hatta kıskanç tavırlar sergileyebiliriz. Bu hafta, yeni umutlar, kapanışlar ardından yeni başlangıçların yaşanacağı, Ay ve Güneş’in bir araya geleceği Yeni Ay haftasındayız. 7 Aralık’ta, İstanbul saati sabah 10:23’te 15° Yay burcunda, Ay ve Güneş kavuşacak. Yeni Ay anının yükseleni Oğlak burcu. Yay, Oğlak ve Yengeçler başrolde diyebiliriz. 7 Aralık tarihinde Merkür Retro hareketini de tamamlayacak ve nihayet 2018 yılının Retro enerjilerinden kurtulmaya başlayacağız. Sizin için önemli tüm yeni başlangıçlarınızı, sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı bu tarihten sonraya bırakmanızı tavsiye ederim. 2018’de neredeyse tüm gezegenler bir süreliğine Retro hareketine devam etti ve bizi alışık olmadığımız enerjiler altında bırakarak bazen geçmişimizdeki olaylarla yüzleşmeye, bazen de düşünmeye sevk etti. 2019 yılı Retro hareketlerinin daha az olacağı bir yıl olacak müjdesini hemen verelim.

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji) - Sayfa 3

Yükselen Koç: Sevgili Koçlar, bu hafta ikili ilişkilerinizde biraz daha şüpheci ve kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Çok huyunuz olmasa da her olayın içerisinde bir detay kovalayıp, konulara biraz da eleştirel yaklaşabilirsiniz. Hayata dair kaygı ve korkularınızı zamanın akışına bırakıp, bu hafta daha rahat kararlar alabilirsiniz. Bu haftaki Yeni Ay’da, ailenizden gelen maddi destek veya devam eden bir mahkemeniz varsa bununla ilgili yenilikler gündeminizde olabilir. Yeni kararlar, yeni dosyalar, yeni destekler vs. Mutlu haber şu ki, şans yanınızda olacak gibi duruyor…

Haftalık burç yorumları (3-9 Aralık 2018 haftası astroloji) - Sayfa 4

Yükselen Boğa: Sevgili Boğalar, bu haftaki Yeni Ay, yükselen burcunuzun derecesine göre size ilişkinizde veya ailenizden alacağınız destek konusunda yenilik enerjisi getirebilir. İlişkiniz, evliliğiniz ve eğer varsa ortaklığınız hakkında hafta ortasına kadar şans yanınızda diyebiliriz. Keyifli vakit geçirmek veya anlaşmazlıkları çözmek için doğru zaman içerisindesiniz. Hafta sonuna doğru biraz daha şüpheci ve kıskanmanızı sağlayacak düşünceler zihninizde dolaşmaya başlayabilir. Önemli bir karar almadan veya uygulamaya başlamadan önce hafta bitimine kadar beklemenizi tavsiye ederim. Arkadaş gruplarınız ile keyifli sohbetler yaşayabileceğiniz, kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz bir haftadasınız. Büyük hayat planınız veya yurtdışı konularında derslerinizin devam ettiği bir yıl içerisindesiniz. Belki de olayları fazla kötümser değerlendiriyor olabilirsiniz.