Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs  2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs  2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs  2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta ruh hali dalgalanmaları ve günlük işleri yaparken zorluklar olabilir. Son teslim tarihlerini karşılamak için çalışanlar sıkı disiplinli olmalı. Kira getirisi sayesinde finansal geleceğiniz aydınlanabilir. Bununla birlikte, önemli bir finansal taahhütte bulunmadan önce sabırlı olmanız önerilir. Aile hayatınız genel olarak uyumlu ve iyi olacak. Partnerinizin hoş olmayan davranışlarından dolayı aşk hayatınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya partneriniz sağlık sorunu yaşarsa ciddiye almakta fayda var. Sizin kişisel sağlığınız iyi olacak, ancak sağlıklı bir kiloyu korumak için özellikle bu dönemde düzenli egzersiz yapmanız önerilir.

Önümüzdeki 15 gün boyunca gelir kaynaklarınız gündeme gelecek. Finansal istikrarını sürdürebilmek senin için her zamankinden daha önemli olabilir. Tahmin etmediğin yeni kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsin. Böylece daha çok çalışman gerekebilir ve sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Kaynaklarındaki ani ve hızlı gelişmelerle standartlarının ve güvenliğinin sarsıldığını hissedebilir, huzursuzluk yaşayabilirsin. Daha girişken olmayı tercih edebilir ve inisiyatif alarak mücadele motivasyonuyla harekete geçebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs  2022 - 8 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 2 Mayıs 2022 - 8 Mayıs 2022

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta birçok alanda parlayacaksınız ve hayatınızda olumlu değişiklikler yaşayacaksınız. İşiniz için çok çaba sarf edebilirsiniz, ancak başarılarınız için buna değecek. Arkadaşlarınızın veya aile üyelerinizin yardımlarından yararlanabileceğiniz için bu sizin için mali açıdan iyi bir zaman. Spekülatif girişimlere yapılan yatırımlardan da cömertçe kar elde etmek mümkündür. Siz ve sevdikleriniz, ilişkinizi derinleştirecek kısa bir yolculuğa birlikte çıkabilirsiniz. Bekar olanlar hayatlarına aşkı çekebilecekler. Sağlığınız sağlam olacak ve başa çıkmanız gereken ciddi bir hastalığınız olmayacak.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte kişisel konular ve girişimleriniz gündeme gelecek. Maddi koşullarını korumak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Kişisel konuların için harekete geçebilir, yeni planlarını uygulayabilirsin. Ancak hızlı ve seni şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir ve bir çeşit uyanışa geçebilirsin. Hayat standartlarını yenilemek adına başlangıçlar yapmak isterken sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bu esnada kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle daha geri planda kalmayı tercih edebilirsin veya izole kalman gerekebilir.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.