Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021  Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta sizler için ortaklıklar ve evlilik konuları ön plana çıkıyor. Eğer ilişkimiz yoksa, bu dönemde hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Bir süredir beklediğimiz bir evlilik teklifi bu dönemde gelebilir. Bizim lehimize olacak yeni bir ortaklığa girişebiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizle romantik günler geçireceğimiz bir döneme giriyoruz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile de eski aşklar gündeme gelebilir. Birliktelikler devam etmese bile yaşanmışlıklar hatırına bir araya gelip geçmişi anabilir ve yapılan hataların yersiz olduğundan bahsetmek isteyebiliriz.

22 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova burcundaki Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal hayatımız canlanıyor. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız, sosyal çevremizden biriyle yeni bir ilişkiye başlamamız mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek.

Güneş’in yöneticisi olduğu Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçmesiyle, günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve bulunduğunuz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha verimli olma istediğinizi, hayatınızın birçok alanına ama en çok da kendinize yönlendirirseniz ağustos ayı sizler için taşların yerine oturacağı bir ay olabilir

Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 16 Ağustos 2021 - 22 Ağustos 2021  Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta sizler için iş hayatı, kariyer ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Üstlerimizin ve beraber çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Yeni ve daha güzel bir iş ortamında çalışmamız söz konusu olabilir. Hayatımıza iş çevremizden birisi girebilir. Akrabalarımızla bir araya gelebilir, güzel zaman geçirebiliriz.

Birlikte çalıştığımız iş arkadaşlarımız, hizmetlilerimiz ve rutin işlerimizle ilgili daha net kararlar almak isteyebiliriz. Uzun zamandır meslektaşlarımızla yapmak istediğimiz görüşmeyi yapabilir ve uyumu yakalamak istediğimizi dile getirebiliriz. Evcil hayvan sahiplenebiliriz.

22 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova Dolunay’ı kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle ilişkilerimizde açık ve net olarak isteklerimizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşmamız mümkün. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Çalışıyorsak yeni bir işe geçiş yapabiliriz. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik veya çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Ağustos’un son haftasına girerken Güneş Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatınız ve mutluluğunuza mani olan konularda karanlıktan aydınlığa çıktığınız bir dönem başlıyor. Karşınızdaki kişiler ve hayaller için kendini adama noktasına gelen fedakarlıklar yapabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların geleceğine dair kararlarda koşulları onlar için iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bu kapsamda neler yapabileceğinizi bilmek, herkesin hayatını kolaylaştırır.