Anasayfa /  Foto Galeri

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM - Sayfa 1

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM - Sayfa 2

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar, Gökyüzü bu hafta temponuz yükseliyor iş ve eğitim hayatınızda ekstra sorumluluklar alabilirsiniz. Gezegenler sizi desteklemek için iyi bir şekilde hizalanmış görünmüyor. Ancak iş hayatınızda temponuz yükselecek ek kazançlar elde edeceğiniz girişimler gerçekleştirebileceksiniz. Bu hafta var olan şartlarınızı keskin bir şekilde değiştirmekten uzak durmalısınız. Değişimler maddi zararlara ve huzursuzluklara yol açabilir. Özel yaşamınızda ise özellikle haftanın ilk günlerinde sorunlar yaşanabilir başkalarının neden olduğu konuşmalar ilişkiniz üzerinde karabulutların gezmesine neden olabilir. Sakin olup olan biteni anlamaya çalışarak hareket ederseniz olumsuzlukları dengeleyebilirsiniz. Ayrıca özel hayatınıza her iki tarafın aile bireylerinin müdahale etmemesine dikkat etmelisiniz. Sağlık hakkında konuşursak, beklenmedik bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Bu hafta sağlığınızı olumsuz yönde etkileyen herhangi bir belirti görüyorsanız, mümkün olan en kısa zamanda doktora danışın.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM - Sayfa 3

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar, Bu hafta gezegenlerin konumu kişisel yaşamınızda iyi gitmeyen konulara çözümler bularak bakış açınızı değiştirmenin pozitif karşılığını alacağınızı vurgulamakta. Yıldızların öğretmeni Satürn Bu hafta, finansal cephedeki uzun vadeli kazanç için stratejinize sadık kalmanızın gerekliğini vurgulamakta. Doğum haritalarınızda 10.ncu evinizden geçen Mars, finansal sektörde aktif ve başarılı olmanızı sağlayacak. Fakat yıldızların öğretmeni Satürn'ün dayanıklılık için sizi test ettiğini unutmayın. İş ve eğitim hayatınızda herhangi bir uyuşmazlığı önlemek için pozitif enerjinizi muhafaza etmeli ve yüksek hızda çalışmaya devam etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise tereddütlerinizden uzaklaşın ve sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi daha iyi hale getirmek için özel bir şeyler yapmayı denemelisiniz. Bu hafta Diyabet hastası Boğalar, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 15-21 EKİM - Sayfa 4

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar, Haftanın ilk günlerinde, tuhaf bir hoşnutsuzluk hissi nedeniyle huzursuz hissedebilirsiniz. Bunu aşmak için işiniz ile ilgili konularda meşgul olmaya çalışmalısınız. Hukuki ve bürokratik işlerinizde istenilen zamanda istenilen sonuçları alamayabilirsiniz. Bazı engeller ve dikkat dağıtıcı gelişmeler sizleri zorlasa da sabırlı olmalısınız. Jüpiter'in olumlu etkisi, başarıya ulaşmak için temponuzu yükselterek mücadelenizi sürdürmenize yardımcı olacaktır. Mesleki ve finansal konularda hafta ortasından itibaren her şey yoluna girmeye başlayacak. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin işini her şeyden önce tutması sizin rahatsızlıklarınızı görmezden gelmesi sizleri fazlası ile rahatsız edebilir. Bu rahatsızlığın üstesinden gelmek için iletişime önem vermeli kendi kendinize küskünlükler içine girmemelisiniz. Eğitim hayatınızda ise zorluklar yaşanabilir motivasyonunuz düşebilir. Zorlukların aşılacağına inanırsanız kazanırsınız aksi halde başarı sizden uzak kalacaktır.