Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu hafta sorumlulukları üstlenmeye teşvik ediliyorsunuz. Para kazanmak için bazı mükemmel fırsatları kaçırma riskiniz var. Mali durumunuz sıradan kalacak, ancak yeni yatırım fırsatları gün yüzüne çıkabilir. Ortak girişimler, miras, ataların mülkü, ortaklıklar veya eşinizden elde edilen gelir, finansal faydalara işaret ediyor.

Hoş olmayan davranışlarınız nedeniyle arkadaşlarınız ve ailenizle aranız gerilebilir, ilişkileriniz zarar görebilir. Ek olarak, bu dönemde evlilik hayatı pek elverişli değildir. Gizli düşmanlar sizi üzebileceğinden, özellikle iş yerinizde herhangi bir çatışmadan kaçının. Bazılarınız viral enfeksiyonlara veya cilt sorunlarına yakalanabilir.

Kariyer evinize geçiş yapan Merkür’ün hızıyla yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklif alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ani evlilik teklifi ile soyadınıza yeni bir soyadı eklenebilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kariyerinizle ilgili plan programlarınızı gözden geçirmenize vesile olabilir. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda ilerleyebilirsiniz. Yeni bir yol arayışında otorite figürleriyle görüşebilir, statünüzle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş hayatımızda parladığımız, takdir gördüğümüz, üstlerimiz tarafından fark edildiğimiz bir dönemdeyiz. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi söz konusu olabilir. Ya da bir süredir beklediğimiz bir iş fırsatı önümüze çıkabilir. Gerçekçi adımlar atmanızın karşılığını alabilir ve iş çevrenizle sosyalleşeceğiniz planlar yapabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İş yerinde tek başınıza hareket etmek yerine bir takım oyuncusu olmaya çalışın zira bu konuda müşterilerle veya patronlarla çatışmalar yaşanabilir. Bazılarınız yeni bir işe başlayabilir. İş hayatında olanlarınız büyük başarı bekleyebilirler. Bu hafta boyunca, mali durumunuz tatmin edici olacak ve harcamalarınız da dengelenecek. Bu, evlilik planlarınızı tamamlamak ve anlaşmalar imzalamak için mükemmel bir zaman. Evlilik ilişkisi barışçıl ve uyumlu olacaktır. Eşinizle çatışma yaşamamak için egonuzu kontrol altında tutmanız önemlidir. İletişim eksikliği, romantik bir ilişki içinde olanlar için sorunlara neden olabilir. Sağlık düzeyinde biraz uyuşuk ve sinirli hissedebilirsiniz.

Merkür Oğlak’ta. Bu dönemde yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ya da yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi sistematize edebilirsiniz. İş seyahatiniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç ya da şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Öğrendiğiniz her şeyi kullanılır hale getirmelisiniz. Seyahat ve sosyal medya planlarınıza daha çok zaman ayırıyor ve odağınızı ilerlemek üzerine kuruyorsunuz. Mesafeli olduğunuz kişiler ve ailenizle iletişime geçebilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Enerjiniz hızlanıyor. Kendimizi geliştirmek için yeni fırsatlar elde edebiliriz. Kariyerimiz için gerekli bir alanda yeni bir eğitim alabilir, iş nedeniyle sık sık yurt dışına seyahat planlayabiliriz. Değişime içinizde başlıyor ve kalıcı hale getiriyorsunuz. Hafta sonuna doğru aklınıza takılanları paylaşırken amacınıza sadık kalmalısınız. Hatalarınızdan ders çıkarmış bir şekilde ilerleyin.