Anasayfa /  Foto Galeri

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Bir süredir magazin gündeminde yer alan çift Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor. Bundan dolayı da Mehmet Dinçerler kimdir, sorusu magazin takipçilerinin odaklandığı konulardan oldu. "Mehmet Dinçerler kimdir, mesleği ne? Hadise ile evlenecek olan Mehmet Dinçerler kaç yaşında ve aslen nereli?" sorularına da yanıt aranıyor. İşte hayatı hakkında merak edilenler!

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Sayfa 1

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin evlilik kararı almasının ardından magazin camiası bu olayı konuşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan çift en son Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde görüntülendi. Hal böyle olunca; "Mehmet Dinçerler kimdir, mesleği ne? Hadise ile evlenecek olan Mehmet Dinçerler kaç yaşında ve aslen nereli?" sorularına yanıt aranıyor. İşte merak edilenler!

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Sayfa 2

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

Mehmet Dinçerler aslen Gazianteplidir. Mehmet Dinçerler 34 yaşında ve Oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'sudur.

İş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında ve nereli? - Sayfa 3

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.