Anasayfa /  Foto Galeri

Hadise son paylaşımı olay oldu! Hadise paylaştığı video ile yürekleri hoplattı! video izle

Sosyal medya sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla gündemde kalmayı başaran şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, son pozlarıyla yine dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Hadise son paylaşımı olay oldu! Hadise paylaştığı video ile yürekleri hoplattı! video izle - Sayfa 1

Instagram'da 10,8 milyon takipçisi bulunan güzel şarkıcı Hadise'nin Instagram'da 'herkese iyi haftalar' notuyla yaptığı paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Hadise son paylaşımı olay oldu! Hadise paylaştığı video ile yürekleri hoplattı! video izle - Sayfa 2

Sık sık giydiği kostümler sebebiyle eleştirilen Hadise yapılan yorumları umursamıyor! Hadise, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı video ile yürekleri hoplattı.

Hadise son paylaşımı olay oldu! Hadise paylaştığı video ile yürekleri hoplattı! video izle - Sayfa 3

Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram’ın hikaye bölümünden paylaştığı video ile hayranlarını mest etti. Önce ayna önünde mayosu ile dans eden Hadise daha sonra yaptığı video ile olay oldu. Hadise arkası dönük bir şekilde poz verirken ceketini üstünden atınca kalçaları ortaya çıktı.

Hadise son paylaşımı olay oldu! Hadise paylaştığı video ile yürekleri hoplattı! video izle - Sayfa 4

Arkası dönük olarak kameraya poz veren Hadise, bir anda üzerindeki ceketi çıkartmasıyla olay oldu! Hadise'nin videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.