Anasayfa /  Foto Galeri

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı! Avukatlarından flaş açıklama

Ünlü popçu Hadise beş ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açmıştı. Adliye çıkışı tarafların avukatları açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı! Avukatlarından flaş açıklama - Sayfa 1

Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle sessiz sedasız dünyaevine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler'in son dönemde birlikte görüntü vermemesi dikkatlerden kaçmamıştı. Mutlulukları 4.5 ayda sona eren ikiliden Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açmıştı. Ünlü popçu, dava dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı! Avukatlarından flaş açıklama - Sayfa 2

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı! Avukatlarından flaş açıklama - Sayfa 3

SESSİZLİKLERİNİ BOZDULAR

Haklarında çıkan haberler sonrası sessizliğini bozan çiftten Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" derken; Dinçerler ise “"Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum"  ifadelerini kullanmış ve sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler boşandı! Avukatlarından flaş açıklama - Sayfa 4

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in avukatları, boşanma davası için bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı, boşanma için Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Dinçerler'in ise Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü.