Anasayfa /  Yaşam

Vali Doğan, Selimli muhtarlarla buluştu

Göreve başladığı günden itibaren makamda oturma yerine, sahada olmayı tercih eden Kars Valisi Rahmi Doğan, Selimli muhtarla bir araya geldi.Kars’a yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Rahmi Doğan, yapılan yatırımları bizzat kendisi...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 11:30

Göreve başladığı günden itibaren makamda oturma yerine, sahada olmayı tercih eden Kars Valisi Rahmi Doğan, Selimli muhtarla bir araya geldi.

Kars’a yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Rahmi Doğan, yapılan yatırımları bizzat kendisi köy ve ilçe muhtarlarına anlatıyor.

Kars Valiliği’nde Selimli muhtarlarla bir araya gelen Doğan, Selim-Sarıkamış karayolu, köy yolları, yayla yolları, içme suyu ile ilçede yürütülen diğer çalışmalar hakkında muhtarlarla istişarelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muhtarların talip ve şikayetlerini de dinleyen Rahmi Doğan, muhtarların mahalle ve köyleriyle alakalı sorunların kısa sürede çözülmesi yönünde, Selim Kaymakamı Mehmet Keklik’e, Özel İdare Genel Sekreter Vekili Fatih Tekcan’a talimat verdi. Doğan, muhtarlara sorunlarının takipçisi olacağının da sözünü verdi.

Yorumlar