Anasayfa /  Yaşam

Servisçilerden korsan tepkisi

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, "Korsan araçlarında çalışan bazı kişiler ve grupların yaptığı olaylar bizim üzerimize mal edilmektedir” dedi.Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı...

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2017 12:51

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, "Korsan araçlarında çalışan bazı kişiler ve grupların yaptığı olaylar bizim üzerimize mal edilmektedir” dedi.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, yönetim kurulu ile birlikte yeni hizmet binasına taşınan emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni hizmet binamıza taşındık bunda sonraki süreçte Malatya emniyet müdürlüğü olarak, yeni hizmet binamızda hizmetlerimizi daha sağlıklı etkin ve verimli bir şekilde vermeye gayret edeceğiz. Malatya bir bütün ve bu bütünlük içerisinde de hepimizin görevleri var sizlerinde görevleri var Minibüsçüler. başkanı olmanızdan dolayı yaklaşan eğitim ve öğretim ile alakalı bu bağlamda bir takım paylaşımlarda yaparız” dedi.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, ziyarette yaptığı konuşmada yeni hizmet binasının hayırlı olmasını belirterek, "Yeni emniyet binamızın yapılması ve tüm emniyet şubelerin burada toplanması hem esnaflarımızın hem vatandaşlarımızın zaman açısında ve emniyetimize rahat ulaşması açısında çok önemli. Emniyet müdürümüzü ziyaret amaçlarından birisi hem hayırlı olması ve okullarda yaşadığımız sıkıntı ve problemleri sayın müdürümüze aktararak çözüm noktasında desteklerini talep ediyoruz. En büyük sıkıntılardan bir tanesi İstambul’da yaşanan okul içerisindeki olay ve İzmir’de yaşanan Alper yavrunuzun cinayetinde sonra Türkiye’deki bütün gözler servis esnafın üzerine çevrilmiştir. Ancak bu yaşanan olaylar servis esnafın yapmadığı, korsan araçlarında çalışan bazı kişiler ve grupların yaptığı olaylar bizim üzerimize mal edilmektedir. Bizler gerek belediyemizle gerek emniyet müdürlüğümüzle istişare halinde çalışmaktayız, Malatya’da bu tür olayları yaşamadık ve yaşamasını istemiyoruz bu noktada biz emniyet müdürümüzde talebimiz yeni açılacak eğitim ve öğretim yılında korsan taşımacılığını üzerine giderek Malatya’da korsan taşımacılığı önlemek" diye konuştu.

Yorumlar