Anasayfa /  Yaşam

Rotary Federasyon Başkanı’ndan Başkan Kocadon’a ziyaret

Rotary 2440. Bölge Federasyonunun 2017-2018 Dönem Başkanı Lütfü Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Rotary 2440. Bölge Başkanı Lütfü Demir’e ziyaretinde eşi Nurten Demir’in yanı sıra Bodrum Belediye...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 11:02

Rotary 2440. Bölge Federasyonunun 2017-2018 Dönem Başkanı Lütfü Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Rotary 2440. Bölge Başkanı Lütfü Demir’e ziyaretinde eşi Nurten Demir’in yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreteri Tamer Hepağır ve eşi Tamay Hepağır, 14. Grup Guvernör Yardımcısı Şehval Öztürk, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Fatoş Cingöz, Karia Rotary Kulübü Başkanı Aliye Muslu ve Rotary Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Rotary olarak ülke genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Lütfü Demir, bugüne kadar Bodrum’daki Rotary kulüplerine sunduğu katkılar için ise Başkan Kocadon’a teşekkür etti. Birçok konuda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Demir, özellikle ormanlık alanları artırmak için gerek yerel yönetimlerle gerek çeşitli kurumlarla Rotary olarak işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. Ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Ege Orman Vakfı’nın hazırladığı Doğa Dostu Sertifikasını takdim etti.

Ziyaretleri için Rotary yöneticilerine teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, doğanın korunmasına katkı sunan, toplumun yararına faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduğunu ve her birine elinden gelen desteği sunmaya devam edeceğini söyledi.

Yorumlar