Anasayfa /  Yaşam

Kuyucak Belediyesi camileri bayrama hazırlıyor

Kuyucak’ta bulunan 36 mahalledeki 49 caminin tüm temizlik ve bakımları Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kurban Bayramına hazırlanıyor.Kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde Kuyucak Belediye Başkanı...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 10:27

Kuyucak’ta bulunan 36 mahalledeki 49 caminin tüm temizlik ve bakımları Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kurban Bayramına hazırlanıyor.

Kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün talimatı ile Tüm Camiler Bayrama hazırlanıyor. Bu Temizliklerden oldukça memnun olan vatandaşlar, “Allah Metin Ertürk’ü başımızdan eksik etmesin, ibadethanelerimize kadar hizmeti getiriyor. Tertemiz camilerde ibadetlerimizi yapabiliyoruz” diyerek Başkan Ertürk’e teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Ertürk ise, “Yıl boyunca tüm mahallerimizde ki toplam 49 camimizin temizliklerini ve bakımlarını periyodik olarak yapıyoruz ki vatandaşlarımız ibadetlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilsin” diyerek, temizliklerin devam edeceğini belirtti.

Yorumlar