Anasayfa /  Yaşam

Kartepeli kadınlar Miço Koyuna veda etti

Kartepe Kadın Spor Yaşam Merkezlerinin üyeleri için her hafta dönüşümlü olarak düzenlediği Kandıra Miço Koyu turlarına sonbaharın gelmesiyle ara verildi.Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla Kartepe’de bir ilk olarak hayata...

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2017 10:04

Kartepe Kadın Spor Yaşam Merkezlerinin üyeleri için her hafta dönüşümlü olarak düzenlediği Kandıra Miço Koyu turlarına sonbaharın gelmesiyle ara verildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla Kartepe’de bir ilk olarak hayata geçirilen ve Kartepeli kadınlara aktif hizmet veren Kadın Spor Yaşam Merkezlerinin, üyeleri için her hafta dönüşümlü olarak düzenlediği Kandıra Miço Koyu turlarına sonbaharın gelişiyle birlikte ara verildi. Sezonun son turuyla birlikte Kartepeli kadınlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kerpe’de bu yaz hizmete açtığı, Miço Koyu Kadınlar Plajı’nı görme ve doğal bir ortamda günübirlik tatil yapma imkanı da buldular. Kadınlar, verilen hizmetin kalitesinden ve çeşitliliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu imkanı sağlayan Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Yorumlar