Anasayfa /  Yaşam

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı İnce Malazgirt’te

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı 26 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Muş’un Malazgirt ilçesine gelerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.İçişleri Bakanlığı...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 10:15

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı 26 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Muş’un Malazgirt ilçesine gelerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce beraberinde Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalcınkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Muş İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ve Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ile birlikte Malazgirt ilçesine geldiler. Okçular Vakfının düzenlediği ve Cumhurbaşkanlığı himayelerine giren Malazgirt Zaferinin 946’ıncı yıldönümü etkinliklerinin yapıldığı alanı gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Müsteşar İnce ve beraberindeki heyete Okçular Vakfı yetkilileri tarafından tüm alan gezdirilerek, yapılan ve yapılacak yerler hakkında bilgiler verdiler. Okçular Vakfı tarafından yapılan çalışmaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği ve konuşacağı alanları titizlikle inceleyen Müsteşar İnce, yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. 26 Ağustos Zafer bayramının yapılacağı alanı gezdikten sonra ilçe jandarma komutanlığına gecen İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan işler hakkında bir toplantı düzenledi. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, jandarmada komutanlığındaki helikopter pistinde kendilerini bekleyen helikopterle Van’a gitmek için ilçeden ayrıldı.

Yorumlar