Anasayfa /  Yaşam

Gündoğan SAÇEV’den Kocadon’a teşekkür plaketi

Gündoğan Kızılburun Sahil Çevre Düzenleme (SAÇEV) Derneği Başkanı Nevzat Yamaç ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette SAÇEV Derneği...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 10:55

Gündoğan Kızılburun Sahil Çevre Düzenleme (SAÇEV) Derneği Başkanı Nevzat Yamaç ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette SAÇEV Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Yamaç’a Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Güler ile Sayman Aysel Karaca eşlik etti. Başkan Kocadon’a dernek olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Yamaç, derneğin 2011 yılında kurulduğunu ifade ederek, “O günden bugüne elinizden geldiğince bizlere her konuda destek oldunuz. Bu nedenle size dernek adına çok teşekkür ediyorum” diyerek kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretleri ve sundukları plaket için teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon ise, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar