Anasayfa /  Yaşam

Gülveren’den Rektör Gür’e veda ziyareti

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e veda ziyaretinde bulundu.Ziyarette Gaziantep Üniversitesi’nin Türkiye’nin en huzurlu üniversitelerinden...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 12:43

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gaziantep Üniversitesi’nin Türkiye’nin en huzurlu üniversitelerinden birisi olduğunu belirten Gülveren, “Görevim sırasında üniversiteyle ilişkilerimizin en üst limitte olduğuna inanıyorum. Bunun da hem güvenlik açısından, hem üniversite güvenliği ve öğrencilerin huzur içerisinde ders yapmasına, eğitim öğretimine devam etmesi için çok önemli olduğuna inanıyorum. Bundan sonraki İl Emniyet Müdürümüzün de aynı güvenliği sağlayacağına inancım tam” dedi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren’e yeni görevinde başarı dileyen Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, “Müdürümüzün ilimizden ayrılması bizi üzdü. Kentin asayişinin sağlanması yolunda özellikle terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonları takdire şayandır. Müdürümüzün ilimizden tayin edilmesine çok üzüldük. Ancak, Emniyet Genel Müdürlüğü göreviyle taltif edilmesinden de büyük mutluluk duyduk” diye konuştu.

Rektör Gür, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren’e Gaziantep Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan kutnu kumaşı kravat ve fincan takımı hediye etti.

Yorumlar