Anasayfa /  Yaşam

28 yıllık hasret böyle sonlandı...

28 yıl önce Adana'da bulunan İncirlik Üssü'nde görevli bir askere evlatlık olarak verdiği kızını arayan anne, evladına canlı yayında kavuştu. O anlar izleyenleri duygulandırdı.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2018 12:57

İncirlik Üssü'nden Amerikalı aileye evlatlık verdiği kızıyla 28 yıl sonra Esra Erol'da programında kavuştu. Kızıyla ilgili tüm gerçekleri Esra Erol'da öğrenen anne;"Şükürler olsun kızımı ölmeden gördüm" diyerek duygularını ifade etti.

"BANA ÇOK GÜZEL BAKTILAR"

28 yıl sonra gerçek annesiyle buluşan Ayşe, "Hayatım boyunca psikolojik hiç sıkıntı yaşamadım. Biyolojik ailemi hiç aramak istemedim. Çünkü beni büyüten ailem, bana çok güzel baktı. Ailem hep bana biyolojik ailemle ilgili bilgi veriyordu. 5 yıldır evliyim, çocuğum yok" diyerek kardeşlerine sarılmak için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

ESRA EROL: ÇOK MUTLUYUZ

Esra Erol ise bu duygusal buluşmaya ilişkin "Bazı duyguların önüne geçemezsiniz, bu anı yaşadığımız için çok mutluyuz. Keşke yıllar öncesinde bunlar yaşanmasaydı" dedi. Duygu dolu anların yaşandığı programda anne-kız Esra Erol'a teşekkürlerini ilettiler. Ayşe hiç görmediği kız kardeşiyle ise bugün Esra Erol'da da bir araya gelecek.

abd-li-askere-evlatlik-verilen-genc-kiz-esra-10509855_619_m

abd-li-askere-evlatlik-verilen-genc-kiz-esra-10509855_2429_m






Yorumlar