Anasayfa /  Foto Galeri

Güzel oyuncu'nun yeni imajı görenleri adeta kendine büyüledi

Şimdilerde İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'la (38) nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, 'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filmi için imajını yenilemiş, saçlarını sarıya boyatmıştı. Güzel oyuncu, eski haline döndü.

Güzel oyuncu'nun yeni imajı görenleri adeta kendine büyüledi - Sayfa 1

Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde ani bir değişiklik yaparak saçlarını sarıya boyatmıştı. Oyuncu yeni porjesi için sarı saçlarından vazgeçmek zorunda kaldı. Dilan Çiçek Deniz yeni imajını Instagram hesabından paylaştı.

Şimdilerde İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'la (38) nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, 'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filmi için imajını yenilemiş, saçlarını sarıya boyatmıştı.

Güzel oyuncu'nun yeni imajı görenleri adeta kendine büyüledi - Sayfa 2

SARIŞIN OLMUŞTU 

27 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, yeni imajını; "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notuyla paylaşmıştı. Güzel oyuncunun paylaşımına hayranlarından beğeni ve yorum yağmıştı. Oyuncunun sarışın hali, çoğunlukla beğenilmemişti.

Güzel oyuncu'nun yeni imajı görenleri adeta kendine büyüledi - Sayfa 3

'YENİ KARAKTER YÜKLENİYOR' 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu, projesinin çekimleri tamamlanınca eski haline döndü. Kuaförde saçlarını boyattığı anları yayınlayan Deniz, paylaşımına "Yeni karakter yükleniyor" notunu düştü. Ünlü isim, ardından da aynada verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.