Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Güvercin 1.Bölüm İnternete Özel Fragmanı İzle | Güvercin 1.Bölüm İzle

Güvercin 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Güvercin 1.Bölüm İnternete Özel Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Güvercin dizisinin ilk bölümü 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2019 21:30

Güvercin 1.Bölüm İnternete Özel Fragmanı İzle | Güvercin 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada ve Menderes Samancılar gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Güvercin 1.Bölümde ilk kez izleyicisi ile buluşacak

 

GÜVERCİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zeugma'nın gizemli "Çingene Kızı" hikayesi; Güvercin dizisinde Zülüf (Almila Ada) ve Kenan (Mehmet Ali Nuroğlu) aşkında yeniden vücut bulacak.

Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar.

Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur.

On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…

GÜVERCİN SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar