Anasayfa /  Foto Galeri

Günlerdir hastanede tedavi gören Hakan Altun'dan müjdeli haber var!

Şarkılar Bizi Söyler"in geçen hafta yapılan çekimleri öncesi fenalaşan Hakan Altun, arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulan şarkıcının doktoru, "Bugün taburcu olabilir" diyerek müjdeyi verdi.

Günlerdir hastanede tedavi gören Hakan Altun'dan müjdeli haber var! - Sayfa 1

Şarkılar Bizi Söyler'in geçen hafta yapılan çekimleri öncesi fenalaşan Hakan Altun’un arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Hakan Altun, geçtiğimiz perşembe günü yoğun bakımdan çıkmıştı.

Günlerdir hastanede tedavi gören Hakan Altun'dan müjdeli haber var! - Sayfa 2

Altun'un hesabından yapılan paylaşımda, "21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun yaşanmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir." ifadeleri yer almıştı.

Günlerdir hastanede tedavi gören Hakan Altun'dan müjdeli haber var! - Sayfa 3

ÜNLÜ SANATÇININ SON DURUMU 
Tedavisi devam eden ve sağlık durumu herkes tarafından merak edilen 48 yaşındaki Hakan Altun'dan müjdeli haber geldi.

Günlerdir hastanede tedavi gören Hakan Altun'dan müjdeli haber var! - Sayfa 4

"DAMAR TIKANIKLIĞI AÇILDI"
Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Hakan Altun'dan güzel haber geldi. Ünlü şarkıcının doktoru, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir" açıklamasını yaptı.