Anasayfa /  Foto Galeri

Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar belli oldu! İşte güneş tutulmasının burçlara etkisi

25 Ekim'de yılın önemli doğa olaylarından biri olan Güneş tutulması gerçekleşecek. Astorolojiyi yakından takip edenler güneş tutulmasının burçlara etkisi araştırılıyor. Peki, Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte Güneş tutulmasının burçlara etkisi…

Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar belli oldu! İşte güneş tutulmasının burçlara etkisi - Sayfa 1

Güneş tutulmasının etkileneceği burçlar belli oldu. Parçalı Güneş Tutulması, 25 Ekim Salı günü gerçekleşecek. 2022'nin son tutulması Türkiye'den de izlenebilecek. Parçalı Güneş tutulması saat 12:40 ile 15:05 arasında görülecek. Astrolojide "yeniden başlamak" anlamına gelen Güneş Tutulması, sabit burçları yakından ilgilendiriyor. Akrep burcunda gerçekleşecek olan tutulma için geri sayım başladı. Akrep burcunda güneş tutulması, sonlanan, duraklayan ve tükenen ilişkilerin, parasal krizlerin, güçlü ve yoğun duyguların simgesi olabilir.

Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar belli oldu! İşte güneş tutulmasının burçlara etkisi - Sayfa 2

KOÇ

Alacak verecek konuları, krediler, borçlar, yatırımlar ve sahip olduklarınız, para kaynaklarınız ile ilgili ani değişikliklere ve yeniliklere hazır olun. Ayrıca kariyer ile ilgili konular da bu 6 aylık dönemin önemli konuları arasında.

Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar belli oldu! İşte güneş tutulmasının burçlara etkisi - Sayfa 3

Boğa

Bu Güneş tutulması uzun süreli ilişkiler alanında gerçekleşecek ve size “tamam mı devam mı?” diye sordurtacak farkındalıklar yaşatabilir. O nedenle kendinizi toparlayıp bu konu başlıklarında daha temkinli olmanızda fayda var. Kadınlarla olan ilişkinizde daha olumlu olun derim.

Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar belli oldu! İşte güneş tutulmasının burçlara etkisi - Sayfa 4

İkizler

Bu tutulma sizleri iş hayatınızla ilgili önemli kararlar vermek noktasına itebilir. Artık iş hayatınızda gördüğünüz psikolojik baskılara tahammül etmek istemeyip, ani karar alabilirsiniz.