Anasayfa /  Foto Galeri

Gündemden düşmeyen Merve Taşkın'dan bu sefer de Acun Ilıcalı itirafı..

Hollanda'daki seks müzesinde verdiği cesur pozları başını yakan ünlü fenomen Merve Taşkın, Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gündemden düşmeyen Merve Taşkın'dan bu sefer de Acun Ilıcalı itirafı.. - Sayfa 1

Instagram hesabı üzerinden yaptığı itiraflarla magazin gündemini sarsan fenomen Merve Taşkın, futbolcu Emre Mor'un kendisine attığı mesajları ifşa ederek fenomen olmuştu.

Gündemden düşmeyen Merve Taşkın'dan bu sefer de Acun Ilıcalı itirafı.. - Sayfa 2

Erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla durmuştu

Taşkın, Twitter hesabından, "10K (10 bin) fav gelirse Amsterdam Red Light sokağında kırmızı camlı odada bir kızın yerine iç çamaşırıyla geçip video çekerim aşkolar büyük iddia hadi bakalım" demiş, kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Taşkın, dediğini yaparak kırmızı ışıklı bir erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla durmuştu.

Ancak bu paylaşımdan bir yıl sonra doğum günü için gittiği Amsterdam’daki Seks Müzesi’nde poz veren ve ünlü Red Light District’de iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını yayınlayan Taşkın’ın paylaşımlarına Türkiye’de dava açıldı. 

Gündemden düşmeyen Merve Taşkın'dan bu sefer de Acun Ilıcalı itirafı.. - Sayfa 3

Merve Taşkın, geçtiğimiz gün birçok fenomen ismin yaptığı gibi soru cevap storylerinde bir takipçisinin yönelttiği Survivor sorusuna da yanıt verdi.

Takipçisi ''Survivor'a katılmayı hiç düşündün mü?'' sorusunu Merve Taşkın'a yöneltirken fenomen isimden şoke eden bir yanıt verdi.

Gündemden düşmeyen Merve Taşkın'dan bu sefer de Acun Ilıcalı itirafı.. - Sayfa 4

Taşkın, ''Geçen yıl mıydı hatırlamıyorum. Elemelere katılmıştım. İlk yüz yüze elemeyi geçtim, 1. efor testini geçtim. Sonra Acun'un olduğu diğer yüz yüze elemede elendim'' ifadelerini kullandı.