Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Yeni Zelanda'daki teröre karşı Ayasofya Meydanı'nda büyük eylem!

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Yeni Zelanda'da dün cuma namazı vaktinde gerçekleştirilen terör saldırısında karşı bugün saat 18:00'da Ayasofya Meydanı'nda büyük eylem düzenleneceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 16 Mart 2019 12:42

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, dün Yeni Zelanda'da Müslüman kardeşlerimize düzenlenen terör saldırısı ile ilgili bugün saat 18:00'da Ayasofya Meydanı'nda büyük eylem düzenleneceğini duyurdu.

"BU BİR HAÇLI PLANI"

Turhan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Yeni Zelanda'da yaşanan katliam son derece organize ve planlı. Bir haçlı planı..." diyerek "Saat 18:00'de Ayasofya Meydanı'nda ortak eylem kararı alınmıştır." dedi.

AGD ve MGV Genel Başkanı Turhan'ın yaptığı açıklaması şu şekilde:

"Ayasofya daki programla alakalı diğer STK' larla ortak saat konusunda görüşmeler yapılıyor. Birlik ve beraberlik Ümmetin en önemli ihtiyacıdır. Biz bize düşeni yapmaya hazırız. Saat 18:00'de AYASOFYA MEDYANI ortak eylem kararı alınmıştır. Hamdolsun. Katılacak STK lar birazdan ilan edilecek.

#YeniZelanda yaşanan katliamla alakalı Netanyahu, Trum ve Papa bireysel bir eylem olduğunu ima eden ve meseleyi önemsiz gibi gösteren açıklamalar yaparak bu zalimliği kapatmaya çalışıyorlar. Bu katliam son derece organize ve planlı. Bir haçlı planı..."


Etiketler ayasofya meydanı
Yorumlar