Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Twitter'da 'sünger bob' hashtagine girenler iğrenç olay karşısında öfke kustu!

Bodrum’da 5 yaşındaki kız çocuğuna “Gel seninle Sünger Bob oynayalım” diyerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 50 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildiği haberi gündeme bomba gibi düştü! Bodrum'da yaşanan iğrenç olay sosyal medya platformu twitter'da yapılan paylaşımlar sonucu trend topic listesine girdi. Haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları 'sünger bob' hashtagine girdiklerinde önce güzel bir şey sandı daha sonra gördükleri iğrenç olay karşısında adeta öfke kustu! TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ

Abone ol
Abone ol 17 Ağustos 2018 13:09

İŞTE O İĞRENÇ HABER

Bodrum’da 5 yaşındaki kız çocuğuna “Gel seninle Sünger Bob oynayalım” diyerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 50 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde esnaf olan 50 yaşındaki 2 çocuk babası S.G., işletmesinin yan tarafındaki başka bir iş yeri yetkililerinin 5 yaşındaki kızı ile yakından ilgilenmeye başladı. Küçük kıza yakınlık göstererek yaklaşan adam, etrafta kimsenin olmadığı bir saatte, kız çocuğuna “Seninle Sünger Bob oynayalım mı?” diyerek diğer işletmenin tuvaletine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Çocuğun tuvalete gittiğini gören kızın ağabeyi, durumdan şüphelendi. Kıza nereye gittiğini sorması üzerine yaşanan olayın detaylarını öğrenen ağabeyi, S.G.’yi dövdükten sonra polise haber verdi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan zanlı, küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Daha önceleri de kız çocuğunu defalarca taciz ettiği öğrenilen S.G.'nin verdiği ifadede, “Benim lavabom bozuk olduğu için komşu işletmenin lavabosunu kullandım. O esnada çocuk lavaboya geldi. Başka herhangi bir şey olmadı" diyerek suçlamaları reddetti.

Öte yandan küçük çocuğun pedagog gözetiminde alınan ifadelerinde ise yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattığı ve o yaşta bir çocuğun bilemeyeceği detaylarla cinsel istismar iddialarını dile getirdiği öğrenildi.

Twitter'da 'sünger bob' hashtagine girenler iğrenç olay karşısında şoke oldu ve öfke kustu!

Bodrum’da 5 yaşındaki kız çocuğuna “Gel seninle Sünger Bob oynayalım” diyerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 50 yaşındaki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildiği haberi gündeme bomba gibi düştü! Bodrum'da yaşanan iğrenç olay sosyal medya platformu twitter'da yapılan paylaşımlar sonucu trend topic listesine girdi. Haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları 'sünger bob' hashtagine girdiklerinde gördükleri iğrenç olay karşısında adeta öfke kustu! Bazı kullanıcılar da 'idam' vurgusu yapılan paylaşımlarda bulundu. İğrenç haber ile ilgili sosyal medya platformu twitter'da yapılan paylaşımlardan bir kaçı;








O pis zihniyetlerinizi çocukların üstünden çekin artık buram buram pislik kokuyorsunuz “Sünger Bob”


— Nihal Budak (@nihlbdk) 17 Ağustos 2018









Sünger Bob görünce sevinmiştim ama öyle değilmiş aslı. 5 yaşındaki bir çocuktan , ana kuzusundan ne ister bir erkek? Nasıl bir ihtiyaçtır bu pis zihniyetin kahretsin seni. Çünkü vicdanın kahretmez çünkü yok!!!


— Betüş (@betuscugum) 17 Ağustos 2018







*Sünger Bob denince hemen oyun sandım. O çocukta öyle sandı.. nerden bileyim cinsel açlık, İğrençlik oldugunu!! ALLAH kahretsın seni adam !!!

*"Sünger Bob" Tagını görüp bir anda sevinen ben içeriği öğrenince küfür etmeye başladım. İt oğlu it şerefsizini hapishanede linç etsinler inşallah 

*Sünger Bob ne alaka diye girdiğim tag de CİNSEL İSTİSMARLA karşılaşmanın verdiği nefreti siniri hüzünü anlatamam sizlere. Yeter artık uçkurunuza sahip çıkın. Asın bunları ya asın. Yaşamaya hakkı olmamalı bu şerefsizlerin.

*"Sünger Bob" tagını görünce ne sevimli şeyler geçti aklımdan. Meğer 50 yaşındaki sapığın teki 5 yaşındaki ufak bir kıza 'gel seninle sünger bob oynayalım' diyerek kandırmış, cinsel tacizde bulunmuş. Anlam veremiyorum şu ülkedeki cinsel açlığa...

*Sünger Bob yazısını görünce heyecanlanıp açınca içimizin parçalanması... yazık çok yazık...

*Sünger Bob tagını görünce eğlence amaçlı bi tag açıldığını sanıp baktım ama ülkenin acı bi gerçeğiyle karşılaştım...

*"Sünger Bob" Tag'in içine giren kahroluyor. Bu nasıl bir insanlık? 5 yaşındaki çocuğa istismar uygulayacak kadar ne zaman alçaldı insanlık?




Etiketler trend topic
Yorumlar