Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda

Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize Valiliği önünde tören düzenlendi.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 09:38

Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize Valiliği önünde tören düzenlendi.





Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize Valiliği önündeki törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Altuğ Verdi'nin naaşı törenin ardından kara yolu ile Trabzon'a oradan da hava yolu ile Mersin'e götürülecek.

RİZE VALİSİ: KALLEŞLİĞİN, HAİNLİĞİN NEREDEN GELECEĞİNİ BİLEMİYORSUNUz

Rize Valisi Kemal Çeber törende yaptığı konuşmada, "Tüm Türkiye Altuğ müdürümüzü daha yakından tanıdı herkes ne kadar başarılı olduğunu gördü. Hepiniz ekranlarda izlediğinizde yüzündeki gülümsemenin ve iyi insan olmanın ne kadar gerçek olduğunu gördünüz. Bu memleket çok önemli bir emniyet müdürünü kaybetti. O yıllarca her türlü belayla, kötülükle mücadele etti ama kalleşliğin, hainliğin nereden geleceğini bilemiyorsunuz. En yakınınız, insanlık gösterdiğiniz insan geliyor sizi şehit ediyor.

DUYGULANDIRAN DETAY

Şehidimizin kızı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, "Babam bize hep 'ben bir gün şehit olabilirim' sizden şehit evladı gibi davranmanızı bekliyorum" dediğini söyledi. Bu ülke için yaptıklarından dolayı devletin valisi olarak kendisine minnetlerimi sunuyorum" dedi.


Yorumlar