Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Müge Anlı Leyla Aydemir son dakika bulundu mu Müge Anlı son bölüm izleme linki ATV’de

Ağrı’da kaybolan Leyla Aydemir bulundu mu sorusu araştırılıyor. Müge Anlı Leyla Aydemir canlı yayın izleme linki merak ediliyor. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Programda yaşananlar heyecanla takip ediliyor.

Abone ol
Abone ol 23 Haziran 2018 13:40

SON DAKİKA... 22 Haziran'da programda beyaz aracın bulunduğu, Leyla ile alakalı bir durumun olmadığı açıklandı. Ağrı’da kaybolan Leyla Aydemir olayını Müge Anlı’da ele alıyor. Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Çevrede arama yapan aile çocuklarını bulamadı.



Köylüler durumu jandarma ve Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi. Bayramın ilk gününden bu yana aralıksız bir şekilde köyün çevresi, dere yatakları ve merada aranan Leyla henüz bulunamadı. Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken ekipler, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla’yı bulmaya çalışıyorlar. 21 Haziran’da yaşanan programda Nihat Bey’in telefonuna özel numaradan bir arama geldi. Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla'nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı. Ancak bu ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı izleme linki ve güncel açıklamalar haberimizde sizlerle.

Müge Anlı Leyla Aydemir bulundu mu son dakika haberleri araştırılıyor. Müge Anlı canlı yayın izleyici karşısına hafta içi her gün çıkıyor. ATV’de yayınlanan programda ele alınan konular heyecanla takip ediliyor. Son günlerde en çok merak edilen konu kayıp Leyla Aydemir’in bulunup bulunamayacağı oldu. Vatandaşlar heyecanla Ağrı’dan gelen sevindirici bir haberi bekliyorlar. Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken ekiplerin, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.22 Haziran'da programda beyaz aracın bulunduğu, Leyla ile alakalı bir durumun olmadığı açıklandı. 21 Haziran’da yaşanan programda Nihat Bey’in telefonuna özel numaradan bir arama geldi. Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Müge Anlı izleme linki ve güncel açıklamalar haberimizde sizlerle.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

22 HAZİRAN’DA NELER OLDU?

Müge Anlı, “Ne olduysa çocuğu o köy içerisinde olduğu düşünülüyor. Büyük bir ümitle o araçlar arandı. Ama o araç arkada dört çocuğu olan bir aileye aitmiş. İçerisinde bulunan çocuklar kendi çocuklarıymış.” dedi. Bir önceki gün programa bir kadın bağlandı. Bu kadın Leyla’nın annesi ve amcasının eşinin 10 yıldır konuşmadığını söyledi. Aile bu olaydan hiç bahsetmemişti. Müge Anlı, “Kayıpların bulunması isteniyorsa, ailelerin doğruyu söylemeleri gerekli” dedi.

21 HAZİRAN’DA NELER OLDU?

21 Haziran’da yaşanan programda Nihat Bey’in telefonuna özel numaradan bir arama geldi. Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla'nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı. İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, "Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı" diye konuştu. Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı. Aramanın, başka ilden yapıldığı, telefonu açan kişinin olayla ilgisi bulunmayan küçük yaştaki çocuk olduğu belirlendi. Olaya ilişkin bugüne kadar yapılan tüm ihbarlara çok kısa sürede karşılık veren ekipler, tüm ihbarların 15 dakika içinde asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

“İHBARLAR TEK NOKTADA TOPLANACAK”

Küçük Leyla’nın bulunması amacıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı Valiliği koordinesinde alanında uzman 11 kişilik özel ekip oluşturuldu. Leyla için kurulan kriz masasında görevli ekip, ihbarları tek noktada toplamak amacıyla “0505 022 74 27” numaralı ihbar hattını devreye aldı.

MÜGE ANLI 19 HAZİRAN'DA NELER OLDU?

Programın 19 Haziran'daki bölümünde Leyla Aydemir'in dedesi konuştu. Zeki Aydemir olay günü neler yaptığını anlattı. Zeki Bey, “Saat 8.30’da mezarlığı ziyaret ettim. Sonra taziyeye geldim. 10-15 dakika sonra Nihat’ın kızı kaybolmuş denildi. En başta hemen bulunur diye düşündüm. Ama bulunamadı. Leyla’yı bulan, gören yerini tespit eden en yakın polis karakoluna haber versin ben de onlara 30 bin lira ödülü vereceğim” dedi. Peki Leyla kaçırıldı mı? Beyaz araç ile ilgili konular konuşuldu. Bu beyaz araç çocuklara şeker teklifinde bulunmuş. Sonra da bu yol Leyla’nın köyüne geliyor. Ağrı Bezirhane ve civarındaki köylerde çocuklara şeker dağıtan beyaz kamyonet kimin? Müge Anlı’nın ekibi önce Boztoprak köyüne gitti ve görgü tanıkları ile konuştu. Görgü tanığı Kerem Bey, “Yeğenim gördü aracı. Çocuklar diyor ki bize şeker verdiler, sonra kadın eşim de size şeker verecek diye çağırmış. Çocukların aileleri çocukları başkalarının arabasına binme diye tembihlediğinden dolayı binmemişler” dedi. Daha sonra olayı yaşayan bir çocuk da olay anını anlattı. Yeğen Ümeyir “Leyla’yı bir araba aldı götürdü” dedi.

MÜGE ANLI LEYLA AYDEMİR SON DAKİKA!

Ağrı'nın merkeze bağlı Bezirgan köyünde bayramın birinci günü sokakta oynarken ortadan kaybolan Leyla Aydemir’in ailesi canlı yayına katılarak tüm Türkiye’den yardım istedi. Gözü yaşlı baba Nihat Aydemir, olayla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Bu sabah ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Nihat ve Şükran Aydemir, önemli açıklamalarda bulundu. Baba Nihat Aydemir, şunları söyledi:

"Beyaz bir kamyonet varmış. İçinde kızıl saçlı bir kadın ve 40 yaşlarında kirli sakallı bir erkek varmış. O aracı görenler var. Köye gelip çocuklara şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Arabanın arka camı da kırıkmış."

Canlı yayında minik kızın amcası, kaybolmadan önceki son görüntülerini paylaştı. Leyla'nın üzerindeki yeşil kıyafetiyle kaybolduğunu aktardı. Amca Aydemir, "Ben videoyu çektim, sonra çocuğu eve teslim ettim. Bayramdı arkadaşlarımla çay içmeye devam ettim. Çocuk Ağrı'ya doğru yürüyordu. Çok çekingen kimsenin yanına gitmeyen bir çocuk. O yüzden öyle davranıyor. Çocuk köyün yabancısı, yerlisi değil" dedi.

LEYLA AYDEMİR BULUNDU MU?

Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Çevrede arama yapan aile çocuklarını bulamadı. Köylüler durumu jandarma ve Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi. Bayramın ilk gününden bu yana aralıksız bir şekilde köyün çevresi, dere yatakları ve merada aranan Leyla henüz bulunamadı.

NELER OLMUŞTU?

Ağrı'da yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çifti, iki gün önce sabah saatlerinde, bayram ziyareti için kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti.

Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi.

Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı.

Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile tüm çabalara karşın Leyla'ya ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Güvenlik korucuları ve köylülerin de destek verdiği aramalarda, köy ve çevresi didik didik arandı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı çalışmalarda küçük kızın düşme ihtimali gözönünde bulundurularak derenin suyu kesildi. Ekipler, dere boyunca ellerinde küreklerle küçük kızdan bir iz aradı. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

Köy içerisi ve çevresinde geniş bir alanda arama çalışması yürüten jandarma, AFAD ve korucular, gün boyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Jandarma ve AFAD arama köpekleriyle ahır, çatı katı, odunluk ve tandır evleri gibi alanlar ile arazide çalışmalarını yürüttü.

ANNE: ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIZ, YETER Kİ KIZIM BULUNSUN

Kızının arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen anne Şükran Aydemir, "Kim götürdüyse getirsin, şikayetçi olmayacağız. Yeter ki kızımı sağ salim kucağıma alabileyim" dedi.

15 DAKİKADA YOK OLDU

15 dakika içinde kızının ortadan kaybolduğunu belirten baba Nihat Aydemir ise, "Köylülerle aradık ama bulamadık. Jandarma ve AFAD burada kızımı arıyor. Kızımı gören, nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için bize bildirmelerini istiyoruz" dedi.

Sosyal medyada Leyla Aydemir'in bulunması için destek kampanyası da başlatıldı.


Yorumlar