Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsü ortaya çıktı!

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2018 09:02

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Washington Post, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsünü yayınladı.

2 EKİM'DEN SONRA HABER ALINAMADI

Fotoğrafta, Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim 13.14'te konsolosluğu giriş yaptığı görülüyor.

İşte kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsü;

EMNİYET SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, evlilik işlemleri için 2 Ekim'de Suudi ArabistanBaşkonsolosluğundaki randevusuna giden Cemal Kaşıkçı'nın (Jamal Ahmid H. Khashoggi) Başkonsolosluktan çıkmadığı tespit edildi.

Ayrıca bir kısmı Suudi yetkili olan 15 Suudi vatandaşının, 2 uçakla İstanbul'a gelip aynı saatlerde Başkonsoloslukta bulundukları ve daha sonra ayrılarak geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi.

Kaşıkçı'nın Başkonsolosluğa girdiği saatle, nişanlısının kendisinden haber alamadığını bildirdiği süre zarfında Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna yapılan tüm giriş çıkışlar da emniyet tarafından inceleniyor.

ERDOĞAN VE TRUMP'TAN AÇIKLAMA

Cemal Kaşıkçı'nın durumu tüm dünyada endişeye neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi gazeteciyle ilgili süreci bizzat takip ettiğini söylemişti.

Birleşmiş Milletler'in ardından ABD Başkanı Donald Trump da konuyla ilgili endişeli olduğunu söylemişti.


Yorumlar