Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İTO seçiminde büyük kavga! Yaralılar var...

İTO başkan adayları Şekib Avdagiç ve Abdullah Teber'in rakip olduğu 68'inci komitedeki gerginlik oy tartışması nedeniyle kavgaya dönüştü

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2018 14:44

İTO başkan adayları Şekib Avdagiç ve Abdullah Teber'in rakip olduğu 68'inci komitedeki gerginlik oy tartışması nedeniyle kavgaya dönüştü

İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri kavgaların gölgesinde sürüyor. Sabah 09.00 itibariyle oy kullanılmaya başlandı. Sabahın ilk saatlerinde bazı komitelerde gerginlik olduğu görüldü. Gerginlikler zaman zaman kavgaya dönüştü.

İTO başkan adayları Şekib Avdagiç ve Abdullah Teber'in rakip olduğu 68'inci komitedeki gerginlik oy tartışması nedeniyle kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede MÜSİAD'ın eski başkanlarından Ömer Bolat'a bir kişinin tekme attığı iddiası ise kavgayı daha da alevlendirdi. Araya giren polisler kavgayı güçlükle yatıştırırken, daha sonra şikayetçi olan Ömer Bolat'tan ifade almak istediler. Bu kez MÜSİAD üyeleri Bolat'ın götürülmesine karşı çıkarak polisle arbede yaşadılar.

Yaşanan gerilimler Bolat'ın şikayetten vazgeçmesi ve kavgaya taraf olanların sandık bölgesinden uzaklaştırılmasıyla son buldu.

Bir diğer arbedenin ise 21 nolu Emlak Müşavirleri komitesinde yaşandı. Araya girenler arbedenin büyümesine izin vermeden ortalığı yatıştırdılar.

Çıkan kavgalarda yaralananlar oldu.


Etiketler ito seçimleri
Yorumlar