Anasayfa /  Güncel /  Gündem

İncelemesi tamamlanan araç otoparktan çıkarıldı

SUUDİ gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Sultangazi'deki otoparkta bırakılan diplomatik plakalı aracın incelemesi tamamlandı. Saat 19.30 sırlarında tamamlanan araç, otoparktan çıkarıldı. İnceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, Türk ve Suudi heyet de incelemenin bitmesinin ardından otoparktan ayrıldı.

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2018 19:54

Konsolosluk aracında bilgisayar ve evrak bulundu

Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı.

Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Ekipler araçla ilgili çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdi. Çok sayıda basın mensubu da araçtan görüntü alabilmek için otoparka geldi.

Sultangazi'deki bir otoparkta bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbulBaşkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçla ilgili çalışmalara ara verildi.

Ekipler, otoparkta bir süre incelemelerde bulunduktan sonra ayrılırken, çalışmaların yarın sabah saatlerinde başlayacağı belirtildi.





Yorumlar