Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Gözaltına alınan Tanju Çolak için karar

Çek senet mafyasında yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Tanju Çolak, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2017 18:01

Başkentte organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, aralarında eski milli futbolcu  Tanju Çolak'ın da olduğu 6 kişi serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan bir organize suç örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında, İstanbul'da gözaltına alınarak  Ankara'ya getirilen eski milli futbolcu  Tanju Çolak'ın ve diğer şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından  Ankara Adliyesine getirildi.

YURT DIŞI YASAĞIYLA SERBSET BIRAKILDI

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüphelilerden, Çolak ve 6 kişi tutuklama, 3'ü ise adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.  Tanju Çolak ile birlikte 6 kişi ise serbest bırakıldı. Çolak'ın, yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.


Etiketler tanjuçolak
Yorumlar