Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın yıkıldığı an! Mesut Yılmaz oğlunun ölümünü İstanbul'da öğrendi! video

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD’de bulunan Mesut Yılmaz, İstanbul’a döndü. Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi Mesut Yılmaz ve Eşi Berna Yılmaz'a hava limanında verildi. Havaalanından önce oğlunun cenazesinin olduğu hastaneye geçen Yılmaz, daha sonra olayın yaşandığı Beykoz'daki eve gitti.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2017 04:29

Bu sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.

Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD’den Türkiye’ye döndü.





Türk Hava Yolları’nın Los Angeles’tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30’da Atatürk Havalimanı’na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı.

Mesut Yılmaz daha sonra havalimanından beraberindeki konvoyla havalimanından ayrıldı.

Yılmaz, Havalimanı'ndan Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne geçti.

Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi.

Yılmaz'la birlikte kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim de eve geldi.

Bu arada polisin evin önünde aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

KANLICA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Pazartesi günü kaldırılacak. Yılmaz, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



Yorumlar