Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca “Belediyeden damadına ihale aldırdı!” iddialarına böyle cevap verdi! video izle

Cübbeli Ahmet Hoca “Belediyeden damadına ihale aldırdı!” iddialarına böyle cevap verdi! Cübbeli Ahmet Hoca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden damadına ihale aldırdığına dair iddialar hakkında konuştu. Yaptığı açıklamada Cübbeli Ahmet Hoca, "Damadım 10 senedir bu işlerle uğraşıyor, bizde de üç yıldır damat. Ben belediyeden ne derneğim, ne kendim ne de damadın için hiçbir şey istemedim, hiçbir şey almadım, bizim belediyelerle işimiz yok ki!” ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 03:03

Cübbeli Ahmet Hoca “Belediyeden damadına ihale aldırdı!” iddialarına böyle cevap verdi! 

Damadının 10 senedir bu işle uğraştığını ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca, "Biz de 3 senedir damat oldu ama 10 yıldır yaptığı işten bizi sorumlu tutuyorlar. 600 milyonluk ihaleden 100-150 bin lira kâr ediyormuş. Ondan duyduğum bu şekilde. Sanki milyar dolarlık iş yapıyor gibi gündeme getirdiler." dedi.

'Ben belediyenin önünden geçmedim'

Belediyeden ne derneği, ne kendisi ne de damadı için hiçbir şey istemediğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca sözlerine şöyle devam etti:

"Ben birilerine telefon etmişim, benim yakınımdır demişim. Ben belediyenin içine girmedim, önünden geçmedim. Tayyip Bey ile 25 senedir tanışırım. Her zaman bizim evimizde ocağımızdaydı. Cennet mekân Erbakan ile gelir giderlerdi. Ben Tayyip Bey’i o gün bugündür bir kere tebrik etmeye bile gitmedim. Ben belediyeyi bilmem. Ne dernek olarak ne de şahsım adına belediyeden hiçbir şey almadım. Bizim belediyelerle işimiz yok ki."

'Söz konusu Cübbeli Ahmet olunca, haber değeri oluyor'

İftiralara karşılık dava açmak istediğini ancak avukatlarının, 'kazanamazsın.' dediklerini ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca şöyle devam etti:

" ‘Neden kazanamam?’ diyorum. “Bu senin damadın değil mi?” diyorlar. Damadım diye Cübbeli ihaleye fesat karıştırdı iftirasını atıyorlar. İlla beni oraya maydanoz gibi koyuyorlar. Tabi Cübbeli olunca haber değeri oluyor. ‘İmamoğlu’nun mazbatası da ondan gecikti.’ diyorlar. Bana 1 milyonluk ihale vereceklermiş mazbata o yüzden bekliyormuş. Oysa ki bir kere gerçek rakam 600 bin liralık işten 100-150 bin liralık bir kâr. Benim damadım olmadan önce bu işi yapıyormuş. Mazbata ondan gecikir mi? Mazbata geciktiyse siyasi veya başka sebepleri vardır.”

Yeniakit.com.tr



Yorumlar