Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ak Parti'den Cemal Kaşıkçı cinayetine ilk yorum! "En alçak en gaddar..."

Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü itiraf etmesinin ardından AK Parti'den konuyla ilgili ilk yorum geldi. Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı; "Cemal Kaşıkçı vak’ası, dünyada yaşanan en alçak, en gaddar eylem" dedi.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2018 04:45

Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğünü itiraf etmesinin Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"EN ALÇAK EN GADDAR EYLEM"

Hayati Yazıcı yaptığı açıklamada ''Hiçbir politik hesap, bir insanın hayat hakkından daha klymetli değildir.Cemal Kaşıkçı vak’ası, dünyada yaşanan en alçak, en gaddar eylem: Devletimizin ihtiyatlı, basiretli, kararlı ve itinali yaklaşımı, dünyanın odaklanmasını sağladı.Bu adice katl, artık kılıfa sığmaz.'' ifadelerini kullandı.

CEMAL KAŞIKÇI OLAYI

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve Batı medyasında Ortadoğu ile ilgili haberleriyle tanınan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra ortadan kaybolmuştu.

Emniyet kaynaklarınca yapılan değerlendirmede, Kaşıkçı'nın gittiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan bir daha çıkmadığı teyit edilirken, başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen ve aralarında yetkililerin de yer aldığı 15 Suudi vatandaşının bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndükleri belirlenmişti.


Yorumlar