Anasayfa /  Foto Galeri

Günde bir bardak içmeyi uzmanlar açıkladı! Kemik iliğinin devası . .

Kemik suyu her derde deva! Kemik suyu, uzun uzun pişirilerek içerisindeki tüm vitamini ve minerali suyuna bıraktığı için uzmanlar özellikle kas sistemi zayıf olan hastalara öneriyor. İşte kemik suyunun inanılmaz faydaları...

Günde bir bardak içmeyi uzmanlar açıkladı! Kemik iliğinin devası . . - Sayfa 1

Kemik suyu her derde deva! Özellikle kemikleri yenileyen, devamlı tüketildiğinde vücudu temizleyen kemik suyu çorbalarla birlikte tüketildiği gibi birçok yerde tıpkı meyvesuları gibi satışa sunuldu.

Kemik suyu, uzun uzun pişirilerek içerisindeki tüm vitamini ve minerali suyuna bıraktığı için uzmanlar özellikle kas sistemi zayıf olan hastalara öneriyor. İşte kemik suyunun inanılmaz faydaları...

Günde bir bardak içmeyi uzmanlar açıkladı! Kemik iliğinin devası . . - Sayfa 2

Uzun uzun pişirilerek içerisindeki tüm vitamini ve minerali suyuna bırakan kemikleri uzmanlar özellikle kas sistemi zayıf olan hastalara öneriyor.

Dünya trendi haline gelmiş kemik suyu, tıpkı meyve sularının satıldığı gibi satışa sunulmuştur.

Amerika sokaklarındaki her 3 kişiden birinin elinde bulunan kemik suyu, bizim ülkemizde ise yüz yıllardan beri sofraları süslemektedir.

Günde bir bardak içmeyi uzmanlar açıkladı! Kemik iliğinin devası . . - Sayfa 3

Genellikle yemeklerde kullandığımız kemik suyunu aynı zamanda tek başına çorba olarak da tüketilir. Büyükbaş hayvanların kemiklerinden yapılan bu çorbalar daha fazla fayda sağlar.

Günde bir bardak içmeyi uzmanlar açıkladı! Kemik iliğinin devası . . - Sayfa 4

İleri yaşlarda sıklıkla görülen kemik hastalıklarını önlemek için günde bir bardak kemik suyu içilmelidir.