Anasayfa /  Güncel

Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki'nin ifadesi!

Ankara'da kitabında pedofili içerikli bölümlerin bulunması nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Abdullah Şevki Yurtvermez'in ifadesi ortaya çıktı. Yurtvermez ifadesinde, ABD'de yaygın olduğunu belirttiği kirli gerçeklik akımına göre kitabı yazdığını ve edebi eser ortaya koymaya çalıştığını söyledi.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 22:27

Ankara'da, pedofili içerikli bölümleri nedeniyle başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Abdullah Şevki Yurtvermez, savcılık ve hakimlik ifadesinde kendisini savundu. Yurtvermez, ABD'de yaygın olduğunu belirttiği 'kirli gerçeklik' akımına göre kitabı yazdığını ve edebi eser ortaya koymaya çalıştığını söyledi.

KİTABI OKUMADIĞINI SÖYLEDİ

Yurtvermez, kitaptan 500 tane basıldığını ve tamamının satıldığını, kendisinde tek kitap bulunduğunu ve buna da polisin el koyduğunu belirtti. Yurtvermez'in ayrıca kitabın dağıtımı öncesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bandrol için başvuru yapıldığını, suç unsuru bulunması halinde bandrol verilmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Kitabın yayıncısı Alaattin Topçu'nun ise kitabı okumadığını söylediği belirtildi.


Yorumlar