Anasayfa /  Güncel

Yer: Samsun! 3 kadın 3 gün arayla

Samsun'da girdikleri iki ayrı evden hırsızlık yapan genç kadın ile 2 görümcesi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 20:44

Olay, Samsun'un Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ergün E. ve Elif Ç.'nin 3 gün arayla evlerinin kapısını aparatla açarak içeri giren hırsızlar, birinden bin 500 lira para, altın nazar boncuklu kolye ve cep telefonu ile diğer evden ise 7 bin 500 lira para çaldı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak 2 evden hırsızlık yapanların Buse Y. (20) adlı kadınla görümceleri A.Y. (17) ve M.Y. (16) olduğunu tespit etti. Olayla ilgili gelin-görümce hırsızlar gözaltına alındı. Yaşları küçük olan A.Y. ve M.Y. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 3 şahıs, Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren gelin ve görümceler mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 




Yorumlar