Anasayfa /  Güncel

Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısından hüzünlü paylaşım

Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konaklarında ölü bulunmasının ardından intihar edip etmediği konusu gündeme geldi. Kent Üniversitesi, eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili bir açıklama yaparak, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" ifadesini kullandı.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2017 14:19

Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konaklarında ölü bulunmasının ardından intihar edip etmediği konusu gündeme geldi. Kent Üniversitesi, eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili bir açıklama yaparak, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" ifadesini kullandı. 

KENT ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA 

Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı Neşe Sapmaz'dan duygusal paylaşım

Neşe Sapmaz Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından yaptığı paylaşımda  “Ne ben anlatabilirim,ne siz anlayabilirsiniz” #yavuz “Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm.” P.S. Bendeki son resmimiz.." ifadelerini kullandı.

Yavuz Yılmaz'ı intihara bu hastalığı mı sürekledi?





FELÇ OLMAYA DOĞRU GİDİYORDU

 Yavuz Yılmaz'ın ani ölümünün ardından kendisinin İcra Kurulu Üyesi, annesi Berna Yılmaz'ın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise bir süredir mücadele ettiği hastalığa dikkat çekilerek, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" denildi. 

'HİÇBİR PARA SIKINTISI YOKTU'

ESKİ ANAP milletvekili ve Berna Yılmaz’ın kurduğu Kent Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Üyesi Sühan Özkan şunları söyledi: “Biz de şok olduk. Ekonomik kriz diyenler var. Kesinlikle yalan. Hiçbir para sıkıntısı yoktu. Gayet iyi görünüyordu. Bel ağrısı dışında bir rahatsızlığı da yoktu”

 

"TEMPORAL EPİLEPSİ" HASTASIYDI

İstanbul Kent Üniversitesi'nden açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı.

Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. 

Nur içinde yatsın."

İŞTE ARDINDA KALANLAR

CENAZE TÖRENİ PAZARTESİ 



Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin Pazartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kanlıca Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

"MESUT BEY AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYOR, HİÇ KOLAY BİRŞEY DEĞİL"

Beykoz Konakları'na gelerek Mesut Yılmaz'ın yanında olan Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de çıkışta kısa bir açıklama yaptı.Terim, "Ben hastanedeydim beraber geldik, eve kadar Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın. 10-12 saat uçak yolculuğundan sonra hiç de kolay birşey değil. Hepimizin çok üzüldüğü bir olay, Mesut Bey ve Berna Hanım da çok kötüler tabiki. Ama yine de Mesut Bey ayakta durmaya çalışıyor, hiç kolay birşey değil. Allah yardım etsin" dedi. "Gerekçesini biliyor musunuz, Sordunuz mu?" sorusuna ise Terim, "Bilmiyorum sormadım, gerekçesi ne olursa olsun hiç kolay birşey değil. Gencecik bir çocuk. Allah geride kalanlara yardım etsin. Mesut Yılmaz benim çok eski dostum, büyüğüm. Hem Başbakanlık döneminde ham de diğer dönemlerde çok önemli bir dostluğumuz var. Ağabey, kardeş ilişkimiz var, Yanında olmak en büyük görevimiz" diye konuştu. 


Yorumlar