Anasayfa /  Güncel

Villada konaklayıp, eşyaları satmış! Alman turistten çok ilginç savunma...

Antalya'da tatil yaparken parası bittiği için zorla girdiği villada konaklayan ve evdeki ziynet eşyaları ile elektronik cihazları satan Alman turist Michael Spanel, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Tutuklanan Michael Spanel, Antalya cezaevine gönderildi.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2018 16:40

Olay, Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'ndeki villada meydana geldi. Sahibi S.Ç.'nin olmadığı sırada villa içinde ışık yandığını fark eden site görevlisi, durumu polise bildirdi. İhbarın ardından baskın yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, villada Alman vatandaşı M.S. ile karşılaştı. Gözaltına alınan M.S., bir süre önce Almanya'dan tatile geldiğini, parasının bittiğini ve konakladığı otelden ayrılmak zorunda kaldığını anlattı. Kalacak yeri olmadığı için villaya zorla girdiğini ifadesinde anlatan M.S., "Açlıktan ölecektim. Bu yüzden villada konaklayıp yiyip içtim" dedi. İncelemede, M.S.'nin evdeki ziynet eşyası ve elektronik cihazları çalıp sattığını da belirledi. Villa sahibi S.Ç.'nin şikayetçi olduğu M.S. adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI



Antalya'da tatil yaparken parası bittiği için zorla girdiği villada konaklayan ve evdeki ziynet eşyaları ile elektronik cihazları satan Alman turist Michael Spanel, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 'Konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'hırsızlık' suçlarından tutuklanan Michael Spanel, Antalya Cezaevi'ne gönderildi.


Etiketler alman turist
Yorumlar