Anasayfa /  Güncel

Ünlü işadamını vuranların kimlikleri belirlendi !

Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin'in başından vurularak öldürülmesinin ardından 3 saldırganın kimlikleri belirlendi.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 14:14

Ünlü İş adamı Ali Rıza Gültekin'in vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 saldırganın kimlikleri belli oldu. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. Öte yandan, Gültekin'in resmi polis korumasının da olduğu öğrenildi.

POLİS KORUMASININ YANINDA ÖLDÜRMÜŞLER



Cinayet sırasında Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İLK HABERİ KORUMASI VERDİ

Edinilen bilgiye göre Gültekin'in resmi polis koruması da bulunuyordu. Olay sonrası polis ekiplerine ise ilk haberi, Gültekin'in koruması verdi. 

ÜÇ YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRADI



Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.

HİSSESİNİN TAMAMINI DEVRETTİ



Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti. İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti. 

Crispino Giyim'in Twitter hesabında Gültekin vefatı bu mesajla paylaşıldı.

(Hürriyet)


Yorumlar