Anasayfa /  Güncel

Ümit Yesin öldü kaç yaşındaydı Cennet Mahallesi Muharrem kimdir?

Başarılı oyuncu, birçok dizide rol alan akıllara Cennet Mahallesi Muharrem karakteri ile kazınan oyuncuÜmit yesin hayatını kaybetti.

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2019 19:45

65 yaşında ölen Ümit Yesin'in zamansız ölümü sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Peki Ümit Yesin neden öldü, ölüm sebebi ne, kanser miydi?

Usta oyuncu Ümit Yesin'den kahreden ölüm haberi bugün geldi. Acı haberi yakın dostu Mustafa Avkıran duyurdu. 65 yaşındaki Ümit Yesin birçok dizi ve filmde rol aldı. Akıllara ise Cennet Mahallesi'ndeki Muharrem karakteri ile kazındı. Ölüm haberini alan dostarı ve yakınları kahroldU. Peki son olarak Yeni Gelin dizisinde oynayan Ümit Yesin neden öldü, ölüm nedeni neydi, kanser miydi?

Ümit Yesin ya da Cennet Mahallesi dizisinde ünlendiği adıyla cennet mahallesi muharrem, sevenleri ve hayranları tarafından en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. 28 Ocak 1954 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu, Çiçek Taksi, Cennet Mahallesi ve son olarak Yeni Gelin dizilerinde aldığı rolle ekrana gelen ünlü oyuncu 19 Mart 2019 günü hayata veda etti.

 Acı haberi rol arkadaşı Mustafa Avkıran sosyal medya hesabından duyurdu: İnsan bir ay içinde iki baba birden kaybeder mi? Kaybedermiş... Çok sevdim seni be benim Ümit abim... Devrin daim olsun!

ÜMİT YESİN KİMDİR: Ümit Yesin, 28 Ocak 1954 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Liseyi ve konservatuarı İstanbul’da tamamladı. 1969 yılında Bakırköy Halkevi’nde ilk kez sahneye çıktı. 1989 yılında Hanımın Çiftliği dizisinde Kabak Hafız rolüyle ekrana geldi. Yine 1995 – 2003 yılları arasında TRT’de yayınlanan Çiçek Taksi dizisinde izleyiciyle buluştu.

2004 – 2007 yılları arasında Cennet Mahallesi dizisindeki Muharrem rolü ile televizyonda izleyiciyle buluşan Ümit Yesin vefatından kısa süre önce final yapan Yeni Gelin dizisinde de Dede Korkut rolüyle ekrana gelmişti.

Yesin 19 Mart 2019 günü hayata veda etti.


Yorumlar