Anasayfa /  Güncel

Tunceli Valiliğinden operasyonlarla ilgili açıklama yapıldı

Tunceli Valiliği, gün içerisinde Aliboğazı bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. Operasyon kapsamında 5 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2017 18:22

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, terör örgütlerine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Dün Aliboğazı bölgesinde terör örgütlerine yönelik operasyon başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli Aliboğazı bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda, bugün güvenlik güçlerimizce teröristlere ait yeni bir sığınak tespit edilmiş ve bir grup terörist ile sıcak temas sağlanmıştır. Çıkan çatışmada 1 erkek terörist öldürülmüş, 4 erkek terörist ise teslim olmuştur. Bölgede operasyonlara devam edilmekte olup, gelişmelerden bilahare kamuoyuna bilgi verilecektir."

ALİBOĞAZI'NDA SAYI 10'A ÇIKTI

İlerleyen saatlerde TSK tarafından yağılan açıklamada, aynı bölgede 5 kadın teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtildi.

TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Tunceli Hozat Aliboğazı bölgesinde sürdürülen operasyonlarda 5 kadın teröristin daha etkisiz hale getirilmesi sonucunda, bu bölgede etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu terörist sayısı 10'a yükseldi.

Kadın teröristler, bilahare yapılan operasyonla ölü olarak ele geçirildi.

KAYNAK:AA


Yorumlar