Anasayfa /  Güncel

Trabzon Araklı'da sel felakete yol açtı! Vali son durumu açıkladı

Trabzon'un Araklı ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen taşkında şimdiye kadar 6 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin kaybolduğu, 3 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2019 18:14

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Araklı ilçesi ile bazı mahallere su taşkınları, sel ve heyelanlar meydana geldi.

Sağanak sonucu meydana gelen sel ve heyelanların en fazla etkili olduğu Yeşilyurt mahallesinde bir çok ev ve iş yeri zarar gördü.

Trabzon Araklı'daki selden acı haber: Ölü ve yaralılar var! - Sayfa 6

Mahallede meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle iki kişiye ulaşılamadığı öğrenildi. Olayın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, iş makineleri, Araklı Belediyesi ekipleri, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri de bölgeye gönderildi. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Trabzon Araklı'daki selden acı haber: Ölü ve yaralılar var! - Sayfa 7

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yaptığı açıklamada aranan vatandaşların bulunabilmesi için devletinin seferber olduğunu belirterek, "oluşan zararın telafisi için gerekli tüm destekler verilecektir" dedi.

TRABZON VALİSİ: 6 ÖLÜ, 4 KAYIP, 3 YARALI VAR

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, "Şuana kadar edindiğimiz bilgiye göre 6 ölü, 4 kayıp, 3 tane de yaralımız var" dedi. 

Trabzon Araklı'daki selden acı haber: Ölü ve yaralılar var! - Sayfa 5


Yorumlar