Anasayfa /  Güncel

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Tunceli belediye başkanı kim oldu?

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Tunceli belediye başkanı kim oldu?Peki Tunceli belediye başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen Fatih Mehmet Maçoğlu, eşi ve çocukları kimdir?

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 14:52

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Tunceli belediye başkanı kim oldu?Peki Tunceli belediye başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen Fatih Mehmet Maçoğlu, eşi ve çocukları kimdir?

1 Mart yerel seçimlerinde gözlerin çevrildiği yerlerden biri de Tunceli oldu. Fatih Mehmet Maçoğlu açılan sandıklardan adı en çok çıkan aday oldu. Sonuçlar henüz resmi olarak açıklanmasa da  Fatih Mehmet Maçoğlu twitter'dan zaferini ilan etti ve destek verenlere teşekkür etti. 

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir eşi Gülistan Maçoğlu ev hallerini anlattı - Sayfa 2

TKP adayı Maçoğlu ilk sonuçların gelmesinin ardından "Dersim halkı kazandı" şeklinde tweet attı ve galibiyetini ilan etti. Peki renkli kişiliği ile tanınan Maçoğlu kimdir, aslen nerelidir, eşi Gülistan Maçoğlu ve çocukları kimdir birlikte tanıyalım... 

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir eşi Gülistan Maçoğlu ev hallerini anlattı - Sayfa 3

ASIL MESLEĞİ BAKIN NE: Fatih Mehmet Maçoğlu 20 Aralık 1968 doğumlu. Türkiye'nin ilk TKP'li belediye başkanı olan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun asıl mesleği laborantlık.





TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir eşi Gülistan Maçoğlu ev hallerini anlattı - Sayfa 4

Tunceli'ye bağlı Çemberlitaş köyü doğumlu olan Fatih Mehmet Maçoğlu, ilköğrenimini Ovacık YİBO'da, orta öğrenimini Bingöl Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı.





TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir eşi Gülistan Maçoğlu ev hallerini anlattı - Sayfa 5

Meslek yaşamına 1989 'da Konya'nın Bozkır ilçesinde sağlık memuru olarak başladı. 1992 ile 2007 yılları arasında Tunceli'nin Pertek ilçesinde görev yaptı. 

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir eşi Gülistan Maçoğlu ev hallerini anlattı - Sayfa 6

2007 yılından 2014 yılına kadar Tunceli Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümünde Sağlık Memuru olarak çalıştı. 2014 seçimleri ile Ovacık Belediye Başkanı oldu. 


Yorumlar