Anasayfa /  Güncel

Sosyal medya fenomeni Çiğ Köfteci Ali Usta mesleği bıraktı mı?

İstanbul Eminönü'nde çiğ köftelerinin lezzetinden çok doğal hareketleriyle gönüllerde taht kuran çiğ köfteci Ali Usta, son zamanlarda olumsuz şekilde gündeme gelmesinin ardından mesleği bırakarak memleketine döndüğü iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 19:26

Çiğ köftelerinin lezzetinden çok doğal hareketleriyle gönüllerde taht kuran çiğ köfteci Ali Usta, son zamanlarda olumsuz şekilde gündeme gelmesinin ardından mesleği bırakarak memleketine döndüğü iddia edildi.

İstanbul Eminönü'nde çiğ köftecilik yapan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Çiğ Köfteci Ali Usta hakkında mesleği bıraktığı ve memleketi Hatay'a geri döndüğü söyleniyor.

Sıradan bir çiğ köftecinin aksine dükkanının önünde metrelerce kuyruk oluşan bu işletmenin sahibi Ali Usta, müşterilere olan sert tavrı ve şiddet olaylarıyla gündeme gelmişti

Son olarak dükkanının önünde gitar çalan 2 gence saldırdığı anın görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Ali Usta, bir yemek sitesinin iddiasına göre mesleğe küserek doğduğu şehir Hatay'a geri döndü.

Çiğ köfte satışı devam ediyor: Ali Usta'nın yerine kardeşinin baktığı ve çiğ köfte satışını devam ettirdiği görüldü. Yemek sitesi yaptığı Instagram paylaşımla Ali Usta'nın mesleği bıraktığını iddia etti.


Yorumlar