Anasayfa /  Güncel

SON DAKİKA - Murat Özdemir intihar mı etti?

Papağana yaptığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gözaltına alınan, daha sonra da ruh ve sinir hastanesine sevk edilen eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir'in intihar ettiği haberleri sosyal medyayı salladı. Peki gerçekten Murat Özdemir intihar mı etti? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2018 17:51

Murat Özdemir intihar mı etti sorusu bir çok kişi tarafından merak ediliyor. Söz konusu haber gerçeği yansıtmıyor. Papağana yaptığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gözaltına alınan, daha sonra da ruh ve sinir hastanesine sevk edilen eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir'in intihar haberi doğru çıkmadı. Detaylar bu haberde. 

Masterchef Murat Özdemir intihar etti mi? MasterChef Türkiye yarışmasında sıra dışı hareketleriyle herkesi çileden çıkaran Murat Özdemir, diskalifiye edilmesinin ardından adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bolulu aşçı olduğu öğrenilen Murat Özdemir, Instagram'dan papağana eziyet ettiği görüntüler gündeme damgasını vurmuştu. 1 hafta tedavi altına alınan papağan ameliyat edileceği gün hayatını kaybetmişti. Bu olayların ardından gözaltına alınan ve akıl hastanesine sevk edilen Murat Özdemir'in intihar ettiği konuşuluyor.

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR İNTİHAR MI ETTİ

Murat Özdemir'in daha önce yarışmadan elenmesinin ardından kendisine zarar verdiği görüntüleri sosyal medya hesabına yüklemişti. Özdemir, şu an Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün kalacak. Murat Özdemir'in intihar haberi doğru çıkmadı.

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu. 


Yorumlar